ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 17-18

Posted on

                                 

Benvolgudes famílies,

Tot seguit us adjuntem el full d’inscripció a les activitats extraescolars, casals de matí i tarda per al proper curs 2017-2018. Per formalitzar la matrícula podeu enviar el full d’inscripció per correu electrònic a ampaceipbogatell@gmail.com o bé deixar-lo a la seu de l’AMPA.

Les activitats que s’ofereixen es plantegen en general per a grups de entre 12 i 15 nens i nenes, amb algunes excepcions segons l’activitat. Si no hi ha uns mínims per grup, l’AMPA es reserva la possibilitat d’anul·lar o reestructurar l’horari per tal que l’activitat no resulti deficitària.

La matrícula romandrà oberta des del dimecres 21 de juny al divendres 14 de juliol.

Recordeu que per matricular-se a les activitats extraescolars i casals cal ser soci de l’AMPA.

 • Les activitats extraescolars començaran el 12 de setembre i finalitzem el 22 de juny. Per poder començar el 12 de setembre s’ha d’enviar l’inscripció abans del 15 de juliol.

 

 • Música: Per tal d’organitzar els grups de nens i nenes que fan instrument a l’escola de música us demanem que, si ja vau fer l’activitat l’any passat, ens digueu si voleu continuar a la mateixa hora; en aquest cas podeu conservar l’horari el proper curs 2017-2018. Els nens i nenes que comencen aquest any o els que vulguin canviar l’horari ens heu de dir dues o tres opcions de les que s’ofereixen. Organitzar aquests grups és una tasca complexa i demanem la vostra col·laboració.

 

 • Natació: és fa al poliesportiu Nova Icària, en el full adjunt trobareu dies i horaris, els alumnes aniran a peu acompanyats per els seus monitors i tornaran a l’escola al voltant de les 18.00 h, places limitades, rigorós ordre d’inscripció. Tenim previs obrir un altre grup al dimecres si el número d’inscripcions és suficient.

 

 • PIM PAM PUM, famílies!!!: Sessió setmanal d’una hora. Cada setmana una família serà l’encarregada de proposar i organitzar el joc, taller o activitat. L’objectiu és crear un espai on els pares comparteixin amb els seus fills un temps de joc i alhora van coneixent les altres famílies. Tots els nens participants han d’estar acompanyats d’un adult soci de l’AMPA. (Iniciarem l’activitat a l’octubre, així donem temps als nostre petits)

 

 • Robòtica: tercer any de realització, activitat que fomentarà la creativitat, autonomia i sentit analític dels nens a través del joc i la tecnologia.
 • Jumping Clay, els alumnes de 5è i 6è pujaran un esglaó en aquesta interessant activitat amb “Character Clay”, curs de modelatge avançat que combina il·lustració i modelatge. Durant el curs passarem del disseny en 2D a la creació en 3D dels nostres personatges. “Dissenya i modela els teus personatges en tres dimensions”

https://ampaescolabogatell.wordpress.com/activitats-extraescolars/taller-darts-plastiques/

 

Novetats:

 

 • Skate i Parkour: Activitats que és faran a les instal·lacions de l’Institut Icària, s’ofereix a nens/es de 5è i 6è, divendres de 16:30 a 18h. Els monitors/es recolliran als alumnes a l’escola i les famílies haurien de recollir-los directament al pati de l’institut Icària. SKATE & ROLLER I SCOOTER: Nova activitat per gaudir i aprendre noves tècniques sobre rodes. PARKOUR: Saltar, coordinar, desplaçaments impossibles….. Desplaçar-se superant els obstacles que troben al camí..

 

 • Tecnificació patinatge: Activitat de perfeccionament de patinatge artístic on es podran inscriure aquells nens/es que fan l’activitat d’iniciació al patinatge artístic. Es realitzarà els dilluns de 16:30 a 18:30h.
 • Iniciació esportiva, s’obre doble grup en dies diferents.

ALTRA INFORMACIÓ

 

 1. Horari de l’AMPA fins l’inici de curs

De 9 a 11 h des del 26 de juny fins al 14 de juliol; de 9 a 14 h del 1 al 8 de setembre.

(els dies 22 i 23 de juny l’AMPA romandrà tacada. El dia 30 de juny l’AMPA obrirà de 9 a 13h i de 16 a 17.30h)

 

2.Recordeu que el curs comença el dimarts 12 de setembre.

 

3.Menjador i espai de migdia

Recordeu que cal que formalitzeu l’alta per a aquest servei en cas que no hagueu estat usuaris del menjador durant el mes de juny de 2017. Si heu estat usuaris del menjador durant el mes de juny de 2017 es donarà per renovada l’alta automàticament per al proper curs 2017-18.

 

 1. Agendes escolars.

Agendes: repartirem les agendes el primer dia de classe, i carregarem l’import al rebut bancari d’octubre, les famílies que excepcionalment paguen els rebuts de l’AMPA en efectiu, hauran de passar per l’AMPA per pagar i recollir l’agenda.

Recordeu que les agendes són obligatòries de 3r a 6è. (Disponibles a la seu de l’AMPA a l’1 de setembre)

 

 

demanem La vostra Col·laboraciÓ

 

La gestió de les activitats extraescolars, així com dels casals de matí i tarda i de l’espai de migdia és, com sabeu, una tasca complexa i prou important perquè es faci de la millor manera possible. Vosaltres, pares i mares, ens podeu ajudar molt en aquesta tasca. Com?

 • Compliu els terminis de matriculació que s’estableixen.
 • Consulteu la normativa que adjuntem.
 • L’única forma de pagament dels serveis que ofereix l’AMPA és per domiciliació bancària.

Molt important: s’ha d’omplir el full de les dades bancàries, en el cas de canvi en el número de compte, no serà necessari si són les mateixes.

Podeu passar per l’AMPA, enviar-nos l’actualització per correu electrònic a  ampaceipbogatell@gmail.com

 • Feu-vos socis actius de l’AMPA!. És molt important que tots hi participeu per poder organitzar i gestionar els projectes que té l’associació. Comptem amb vosaltres perquè els nostres fills i filles tinguin una escola cada dia millor.

 

Per a més informació sobre les activitats, la indumentària i el material que cal portar, podeu consultar el web de l’AMPA: http://www.ampaescolabogatell.wordpress.com

 

Gràcies i bon estiu a tothom!!!

Junta AMPA Bogatell                               

Barcelona, 21 de juny de 2017

Act 17-18

Act música 17-18

Normes activitats extraescolars 17

Modelo_orden_domiciliacion_CORE_C50-1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s