Hoquei patins en línia

Adreçat aP5 – 6è
GrupsHi ha dos grups:
• Inicial
• Avançat
MaterialEls nens i nenes que participen en aquesta activitat cal que portin els patins, l’estic i les proteccions.
Per participar a la lliga és necessari tenir genolleres, canyelleres, guants d’hoquei línia i estic propi. El casc amb reixeta que també és un requeriment per poder participar a la lliga, l’aporta l’AFA.
ProfessorsTsunamis

Descripció i objectius de l’activitat:

Activitat que és farà a les instal·lacions de l’Institut Icària. Els monitors/es recolliran els alumnes a l’escola i les famílies haurien de recollir-los directament al pati de l’Institut Icària.

Nivells

  • Inicial: el professor els ensenya a desplaçar-se en patins en línia, ja que el patinatge és la base d’aquest esport. Més endavant adquireixen destresa en el maneig de l’estic i la conducció del puck. Poc a poc, els nens i nenes van aprenent les regles del joc.
  • Mig/avançat: els alumnes perfeccionen el nivell de patinatge, s’organitzen partits entre els diferents participants a l’activitat i el professor treballa amb els nens i nenes el maneig de l’estic, la conducció del puck, les passades, els llançaments i les situacions i tàctiques pròpies del joc. Els més grans participen a la lliga de “Street Hockey” del Consell Escolar de l’Esport (CEEB).
image009