Anglès

Adreçat aI4 – 6è
GrupsGrups per nivells
MaterialLlibres i material interactiu
Comunicació famílies a través de la app pel mòbil
ProfessorsCoordinadora:
Raquel Outeiral
r.outerial@bekith.es
664 767 851
Sortida alumnesPorta principal c/ Ramon Turró

Descripció i objectius de l’activitat:

El mètode de BeKith es basa en l’aprenentatge natural de l’idioma anglès a base d’exercicis, jocs i activitats que desperten l’interès i la motivació de l’alumne. L’ús del llenguatge en situacions reals fomenta la consolidació de la comprensió oral i escrita de l’idioma. A més, totes les unitats didàctiques compaginen la formació lingüística amb l’educació en valors com el respecte, la confiança, l’honestedat, el compromís o la sostenibilitat.

Aquest mètode d’ensenyament de l’anglès amb valors ha sigut dissenyat pel nostre equip d’especialistes en educació seguint les recomanacions d’un prestigiós equip d’experts, com la psicòloga Begoña Ibarrola o la Granja Escola.

Es distribueixen els grups segons el nivell:

Infantil:

En aquesta etapa, i respectant el ritme dels alumnes, l’ensenyament es basa en l’escolta activa del idioma, descobrint les primeres paraules en anglès. La confiança i la seguretat són vitals per l’aprenentatge de l’alumne. En aquesta fase, volem que l’alumne senti curiositat per l’anglès, es diverteixi i gaudeixi aprenent.

Nivells:

K2 i K3

Programa:

És un programa lúdic, divertit i actiu, basat en una varietat de jocs, contes, cançons i dinàmiques especialment creades per a ells, on també podran començar a conèixer i utilitzar el llenguatge emocional tant necessari en aquestes etapes. D’aquesta manera, l’aprenentatge de l’idioma i el reconeixement de les seves emocions es converteixen en una experiència positiva i enriquidora.

Valors:

Enfortir els valors del respecte, l’autonomia i la gratitud, entre d’altres.

Objectius:

  • Aprenentatge de vocabulari, rutines i estructures bàsiques
  • Despertar l’interès i la curiositat per l’anglès a través de les emocions.

Primària:

En aquesta etapa es referma progressivament l’aprenentatge de l’anglès a través de les quatre habilitats de la llengua. L’alumne entén i comença a comunicar-se en anglès a la vegada que referma els valors de l’amistat i l’autonomia. A partir de cicle mitjà, comencen la preparació pels exàmens de certificacions internacionals.

Nivells:

Del K4 al K9

Programa:

En aquesta etapa educativa, i seguint la metodologia lúdica, dinàmica i que respecta el ritme evolutiu de l’alumnat, es treballen les quatre habilitats de la llengua: expressió escrita, comprensió lectora, comprensió i expressió oral.

Valors:

Totes les activitats estan enfocades a promoure valors com l’empatia, l’entusiasme o la responsabilitat.

Objectius:

  • Construir una base sòlida de l’idioma sobre la que es continuï treballant durant l’educació secundària.
  • Obtenir les seves primeres certificacions a nivell internacional de Cambridge English.
  • Refermar la seva confiança per a què comencin a utilitzar l’anglès amb seguretat en múltiples situacions de la vida quotidiana