CIRCULAR INFORMATIVA

Posted on

CURS 2021-2022

CIRCULAR INFORMATIVA                                               setembre de 2021

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Per imprevistos de CET10 en la contractació del monitoratge, les activitats pendents començaran l’1 d’octubre. Per esmenar aquest retard que genera molèsties i fa difícil la conciliació familiar, l’AFA oferirà el casal gratuït a les famílies, que tenien contractada l’activitat la propera setmana, fins l’inici el dia 1 d’octubre. Per la nostra organització i contractació de monitoratge s’haurà d’enviar un correu a l’adreça: afa@escolabogatell.cat, el més aviat possible.

Disculpeu les molèsties.

ATENCIÓ AL PÚBLIC

La persona de l’AFA que donarà un servei d’atenció diària a les famílies és la Susana Talavera, que porta les tasques administratives i de suport de la nostra associació.

Horari d’atenció al públic de l’AFA Bogatell per formalitzar qualsevol gestió, que no pugueu fer per correu electrònic:

-Matins de 9 a 10 h

-Tardes de 16.30 a 18.30 h. Els dimecres a la tarda no hi haurà horari d’atenció al públic.

És obligatori l’ús de mascareta.

Tel.: 93 225 04 96

– afa@escolabogatell.cat            WEB: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/

Per sol·licitar cita amb la Filo Peregrina (coordinadora dels monitors de menjador de l’empresa Fundesplai), podeu enviar un missatge a l’adreça: afa@escolabogatell.cat

MENJADOR

Funcionament del servei de menjador:

Per a aquest curs s’ha renovat el contracte amb l’empresa de cuina Serunión. Comptarem amb una plantilla de cinc persones que elaboraran el menjar a les instal·lacions de l’escola, renovaran els menús segons la temporada i ens oferiran plats variats i diferents sempre seguint els criteris d’una dieta equilibrada.

Horari: de 12.30 h a 15.00 h

Dietes: cada dia hi ha un menú de dieta per a qui ho necessiti. La dieta és un element de necessitat, no un substitut d’un dinar que no agradi. Les dietes s’avisaran directament a l’AFA, per e-mail o bé per telèfon abans de les 10 h. No s’admeten les notes que portin els nens o les nenes directament al menjador.

Per a qualsevol tipus de règim especial que hagi de seguir un usuari o usuària, o bé per a casos d’al·lèrgies, s’haurà de portar el corresponent certificat mèdic.

Medicaments al temps del migdia: no donarem cap medicament sense autorització del metge i de la família. S’haurà d’indicar dosi, horari, etc.

Absències i devolucions: qualsevol absència del menjador caldrà notificar-la a la secretaria de l’AFA abans de les 10 h, bé personalment, per telèfon (contestador) 932 250 496 o correu afa@escolabogatell.cat. Les absències degudament notificades quedaran enregistrades i es retornarà l’import dels menús no consumits a partir del tercer dia consecutiu, 3,00 € per dia.

Els usuaris i les usuàries fixos de menjador no podran abandonar en cap cas el recinte escolar durant l’horari de migdia sense el corresponent justificant i sempre que els vingui a buscar una persona adulta.

Preus i forma de pagament:

Usuaris i usuàries fixos. La forma de pagament és per domiciliació bancària. Es cobraran 10 mensualitats a l’inicia del mes següent, el preu varia en funció del nombre de dies lectius de cada mes.

Mes                      dies       Import menjador

Setembre           13              82,29 €

Octubre              20             126,60 €     

Novembre          21             132,93 €

Desembre          14               88,62 €

Gener                  16            101,28 €

Febrer                  19            120,27 €

Març                     23           145,59 €

Abril                      15             94,95 €

Maig                     22           139,26 €

Juny                      14             88,62 €

Usuàries i usuaris esporàdics. La forma de pagament serà mitjançant tiquets a la venda a la seu de l’AFA al preu de 34,80 € cinc tiquets. Són encara vàlids els tiquets adquirits el curs passat. Procureu deixar els tiquets a la seu de l’AFA el dia abans a la tarda o el mateix dia abans de les 10 h. És molt important que els tiquets estiguin degudament emplenats, especifiqueu en el tiquet el nom i cognom i el curs del nen o la nena i no oblideu posar-hi la data del dia que ha d’utilitzar el servei.

Tiquet per a un dia: 6,96 €.

Tiquet per a adults: a causa del COVID no serà possible fer ús d’aquest servei per part de les famílies.

La JUNTA de l’AFA BOGATELL us desitja que tingueu un bon curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s