Festa esportiva

Benvolgudes famílies,

Ja estem pensant en l’organització de la quarta edició de la Festa Esportiva.

Les tasques són diverses: organització general, servei de bar, recerca de patrocinadors, suport/coordinació de les activitats, megafonia, recollida/transport de material (porteries, snacks i begudes pel bar…), repartiment premis/esmorzars, etc.

Com veieu, n’hi han moltes feines a realitzar i, per aquest motiu, us demanem la vostra col·laboració. Envieu-nos un correu electrònic ampaceipbogatell@gmail.com, amb les vostres dades i la vostra disponibilitat horària, abans del 18 d’abril.

Més endavant us contactarem per concretar la vostra participació.

APUNTEU-VOS-HI us esperem a tots!!!

Recordeu que, com a edicions anteriors, aquesta festa serà la culminació de tot un curs en què els nostres fills/es han treballat amb molta il·lusió i esforç les diferents disciplines esportives.

Volem que aquesta sigui una festa participativa, oberta a totes les famílies!!

AMB EL TEU AJUT LA FESTA ESPORTIVA SERÀ TOT UN ÈXIT!!

Cordialment,

Junta AMPA Bogatell

 

Es una festa oberta a tothom.

Durant tot un matí tenim l’oportunitat de veure jugar i practicar esport als nens i a les nenes que realitzen alguna de les moltes activitats extraescolars esportives de la nostra escola. Es l’occasio perfecte per reconèixer públicament el seu esforç i la feina feta al llarg del curs.  És la culminació de tot un any en què els nostres fills i  filles han treballat amb molta il·lusió i esforç les diferents disciplines esportives.

Hi ha partits, jocs i exhibicions d’iniciació esportiva, patinatge, dansa, taekwondo, hoquei patins, bàsquet, futbol sala i ping-pong.

A més a més, TOTS els infants de l’escola, estiguin inscrits en aquestes activitats o no, poden tastar i jugar a moltes d’aquestes activitats de manera lúdica, així com participar en una gimcana o en jocs infantils que es preparen expressament per a l’occasió.

Us animem, doncs, a participar-hi!

Aquest festa es possible gràcies a la col.laboració voluntària de pares, mares i familiars, així com dels monitors i monitores de les diferents activitats.

festa_esportiva