Xocolatada solidària.

Posted on

AFA BOGATELL

Estimats amics i amigues,


Des de l’organització de la 5a Xocolatada Solidària ens donen les gràcies per la nostra aportació en la XOCOLATADA 2021-22 de 1.643€  

Gràcies a la vostra participació hem aconseguit celebrar 501 xocolatades i arribar a l’increïble resultat de 265.666 euros!

Aprofitem per anunciar-vos que, tot just aquest mes de juny del 2022, s’ha inaugurat l’SJD Pediatric Cancer Center, el centre oncològic pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu, que permet atendre més petits valents i investigar més com millorar tractaments i trobar noves cures per aquells que, encara avui, no aconsegueixen superar la malaltia.
Per tot això, el resultat de la recaptació d’aquest any es dedicarà a:

  • L’ampliació de l’actual laboratori de recerca del càncer infantil, permetent l’adquisició de nou equipament, com una Plataforma de PCR Digital completa per al diagnòstic de precisió, dues cabines de seguretat i dues incubadores de CO2 per a la sala de cultius.
  •  Finançar, en part, la Unitat d’Oncologia Pediàtrica  Integrativa, que ofereix tractaments complementaris pel benestar dels pacients durant i després del tractament.

Ens agradaria acomiadar-nos desitjant-vos UNA MOLT BONA ENTRADA DE CURS  i compartint el nostre desig de comptar amb tots vosaltres en la pròxima edició de la Xocolatada Solidària 2022-2023.

En el següent enllaç podeu trobar la memòria de la 5a Xocolatada Solidària i veure tot el detall d’aquesta edició.

Moltíssimes gràcies!
Comitè organitzador de la 5a Xocolatada Solidària