Activitats extraescolars, menjador i acollides curs 2022-23

Posted on Updated on

Benvolgudes famílies,

Tot seguit us adjuntem la informació per la inscripció de les activitats extraescolars, del menjador i de les acollides de matí i de tarda, per al proper curs 2022-2023.

Informació general: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/extraescolars/

Preus i horaris: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/extraescolars/horaris-preus/

Inscripcions: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/extraescolars/inscripcions/

Les activitats extraescolars, el menjador i les acollides de matí i de tarda NO és renoven automàticament, s’ha de fer la inscripció novament cada curs.

Les activitats que s’ofereixen es plantegen en general per a grups d’un número determinat d’alumnes. Si no hi ha un número d’alumnes mínim per grup, l’AFA es reserva la possibilitat d’anul·lar o reestructurar l’horari per tal que l’activitat no resulti deficitària. Podeu consultar el número mínim i màxim d’alumnes a cada activitat: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/extraescolars/inscripcions/ 

La matrícula estarà oberta del dimarts 7 al 22 de juny.

Ampliació termini inscripció fins 30 juny

Recordeu que per fer la inscripció a les activitats extraescolars i a les acollides de matí i de tarda cal que la família sigui sòcia de l’AFA.

Per a més informació sobre les activitats extraescolars i el material necessari que cal portar, podeu consultar el web de l’AFA: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/

Trobareu les activitat de sempre, però també novetats com: ioga, educació emocional, patins en línia. Recuperem el taekwondo i anem a un següent nivell, amb l’activitat de robòtica programació.

DEMANEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

La gestió de les activitats extraescolars, dels acollides de matí i de tarda i de l’espai de migdia és una tasca complexa i suficientment important perquè es faci de la millor manera possible.

Com ens podeu ajudar les famílies?

– Compliu amb els terminis d’inscripció que s’estableixen.

– Consulteu la normativa que adjuntem.

El full de dades bancàries només s’ha d’omplir en cas d’un alumne nou o de canvi de número de compte (Si és el número de compte és el mateix, no cal omplir-lo).

Podeu enviar-nos el document omplert per correu electrònic a afa@escolabogatell.cat 

Feu-vos socis actius de l’AFA!

És molt important que tots hi participem per poder organitzar i gestionar els projectes que té l’associació. Comptem amb vosaltres perquè els nostres fills i filles tinguin una escola cada dia millor.

Moltes gràcies!

Junta de l’AFA Bogatell

Barcelona, juny de 2022