No tot és Halloween! La Castanyada i el “Dia de los Muertos” també existeix!

Posted on Updated on

Benvolgudes famílies, us volem presentar aquesta iniciativa que organitza el cementiri del Poblenou per les famílies del barri. Es tracta d’una iniciativa de Cementiris de Barcelona per obrir els cementiris a la ciutat, també entre els més joves, en un moment on la mort ha estat més present que mai. Creiem que fer activitats als cementiris és necessari, d’aquesta manera fem difusió del ric patrimoni funerari dels cementiris i ajudem també a naturalitzar la mort.

És una activitat de cinema a la fresca, serà la tarda del divendres 5 de novembre a les 18h. L’activitat és gratuïta, per poder disposar de seient per veure la pel·lícula cal fer una reserva prèvia, abans del 29 d’octubre, al correu de comunicacio@cbsa.cat, indicant el nom i el número de persones que hi assistiran.

L’activitat central serà la projecció de la pel·lícula Coco a la placeta del cementiri de Poblenou i al voltant de la placeta també és faran altres activitats per fer conèixer la cultura funerària mexicana, com la realització d’un altar mexicà, un pinta cares de catrines, oferirem menjar típic del dia dels morts.

En el document adjunt podeu trobar més informació. 

Esperem que us sigui d’interès!

Atentament,