CIRCULAR INFORMATIVA 

Posted on

CURS 2020-2021

CIRCULAR INFORMATIVA                                                                                                            setembre de 2020

ATENCIÓ AL PÚBLIC

La persona de l’AFA que donarà un servei d’atenció diària a les famílies serà la Susana Talavera que portarà les tasques administratives i de suport de la nostra associació.

Horari d’atenció al públic de l’AFA Bogatell per formalitzar qualsevol gestió, que no pugueu fer per correu electrònic

matins de 08.30 a 09.30 h

tardes de 16.30 a 18.30 h. Els dimecres a la tarda no hi haurà horari d’atenció al públic.

L’espai de l’AFA és estret: s’hi haurà d’entrar d’un en un i és obligatori l’ús de mascareta.

Tel: 93 225 04 96

afa@escolabogatell.cat WEB: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/

Per sol·licitar cita prèvia amb la Filo Peregrina (Coordinadora dels monitors de menjador de l’empresa Fundesplai), podeu enviar un missatge a l’adreça al correu: afa@escolabogatell.cat

MENJADOR

Funcionament del servei de menjador:

Per a aquest curs s’ha renovat el contracte amb l’empresa de cuina Serunión. Comptarem amb una plantilla de cinc persones que elaboraran el menjar a les instal·lacions de l’escola, renovant els menús segons la temporada, i ens oferiran plats variats i diferents sempre seguint els criteris d’una dieta equilibrada.

El servei de menjador funciona d’acord amb el que estableix el Reglament del menjador aprovat pel Consell Escolar de 10 de juny de 1997 i d’obligat compliment per a tothom. El Reglament del menjador és a la seu del l’AFA per a qualsevol que el sol·liciti, també:

https://ampaescolabogatell.wordpress.com/documents/

Horari: de 12.30 h a 15.00 h.

Dietes: tots els dies hi ha un menú de dieta per a qui ho necessiti. La dieta és un element de necessitat, no un substitut d’un dinar que no agradi. Les dietes s’avisaran directament a l’AFA, e-mail o bé per telèfon abans de les 10 h. No s’admeten les notes que portin els nens o les nenes directament al menjador.

Per a qualsevol tipus de règim especial que hagi de seguir un usuari o usuària, o bé per a casos d’al·lèrgies, s’haurà de portar el corresponent certificat mèdic.

Medicaments al temps del migdia: no donarem cap medicament sense autorització del metge i de la família. S’haurà d’indicar dosi, horari, etc.

Absències i devolucions: qualsevol absència del menjador caldrà notificar-la a la secretaria de l’AFA abans de les 10 h, bé personalment, per telèfon (contestador) 932 250 496. Les absències degudament notificades quedaran enregistrades i es retornarà l’import dels menús no consumits a partir del tercer dia consecutiu, 3,00 € per dia.

Els usuaris i les usuàries fixos de menjador no podran abandonar en cap cas el recinte escolar durant l’horari de migdia sense el corresponent justificant i sempre que els vingui a buscar una persona adulta.

Preus i forma de pagament:

Usuaris i usuàries fixos. La forma de pagament és per domiciliació bancària. Es cobraran 10 mensualitats al iniciar del mes següent, el preu varia en funció del nombre de dies lectius de cada mes. Per a l’alumnat de P3, cadascun d’aquests rebuts estarà incrementat en 10,00 € en concepte de monitoratge addicional, per alumnes que per primera vegada entren en el sistema educatiu, (5€ al rebut de setembre). Aquest import pot variar en funció dels alumnes inscrits.

Mes Nombre dies Import menjador

Setembre 12           75,96

Octubre 21           132,93

Novembre 21       132,93

Desembre 13         82,29

Gener 16             101,28

Febrer 19            120,27

Març 20              126,60

Abril 19            120,27

Maig 19             120,27

Juny 16           101,28

Usuàries i usuaris esporàdics. La forma de pagament serà mitjançant tiquets a la venda a la seu de l’AFA al preu de 34,80 € la tira de cinc i 39,80 € la tira de cinc per a P3. Són encara vàlids els tiquets adquirits el curs passat. Procureu deixar els tiquets a la seu de l’AFA el dia abans a la tarda o el mateix dia abans de les 10 h. És molt important que els tiquets estiguin degudament emplenats, especifiqueu en el tiquet el nom i cognom i el curs del nen o la nena i no oblideu posar-hi la data del dia que ha d’utilitzar el servei.

Tiquet per un dia: 6,96 €; 7,96 € per alumnes de P3.

Tiquet adults: Degut a la COVID no serà possible fer ús d’aquest  servei per les famílies.

Reunions de l’AFA: 20/21. Degut al COVID-19 les reunions és faran on line.

Calendari

Mes /Dia

Setembre 28

Octubre 26

Novembre 30

Desembre 21 (Assemblea)

Gener 25

Febrer 22

Març 22

Abril 26

Maig 31

Juny 21

L’AFA funciona amb una Junta elegida pels socis i sòcies, que es va renovant en funció de les vacants.

Les reunions es convoquen un cop al mes els dilluns a les 19 h i estan obertes a tots els socis i sòcies que vulguin col·laborar amb l’associació.

Us fem arribar els punts per a la reunió de l’AFA que farem en format videotrucada el dilluns, 28 de setembre, a les 19 h.

 

Ordre del dia:

1. Reunió amb direcció

2. Menjador

3. Extraescolars 20-21

4. Beques extraescolars

Per poder participar-hi heu de demanar-ho enviant un correu a l’adreça afa@escolabogatell.cat. Per sol·licitar l’assistència, teniu temps fins al divendres 25 a les 18:30 h.

Salutacions cordials,

JUNTA AFA BOGATELL

Nota informativa 20-21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s