PRESENTACIÓ “MÚSICA AL MIGDIA”

Posted on Updated on

T’agrada la música? 

Has pensat mai en acostar-t’hi?

        Ja toques algun instrument i voldries formar un grup?

Ara és la teva… El Bogatell és música!

Bogatell inicia amb força l’oferta musical al migdia! Des de fa molts anys el Bogatell ha ofert extraescolars de formació musical i instruments a l’escola de la mà de l’Escola de Música Àngels Casas (EMAC). Del Bogatell n’han sortit grans directors d’orquestra, i músics de l’esfera musical actual.

Bogatell ens posem les piles per impulsar una oferta de qualitat. L’escola valora la música com a activitat inclusiva que fomenta el sentiment de grup i pot ser d’ajut en infants amb requeriments d’atenció especial. Tenint en compte la curta durada de les sessions d’instruments i les dinàmiques actives però relaxades de les sessions grupals, no es veu com una càrrega per als infants ni com cap impediment de cara al seu estat en les hores lectives de la tarda…  Per tot això al BOGATELL inicia extraescolars de música al migdia!

Bogatell com a escola inclusiva, de la mà de l’EMAC reforça el seu compromís oferint coral i combos (bandes musicals de 5 a 12 infants) com a activitats inclusives, en què s’acolliran els infants becats de famílies amb risc d’exclusió social, detectades per Serveis Socials, que vulguin fer música per garantir l’accés a la música per a tothom.

Obrim les inscripcions per a l’inici imminent de les activitats.

INSTRUMENTS: Sessions individuals de 30’. Els infants matriculats en extraescolars d’instrument de tarda podran mantenir l’horari o passar-ho al migdia de cara el curs vinent.  L’objectiu de cara al curs vinent és concentrar tota l’oferta musical al migdia.

LLENGUATGE MUSICAL: Per garantir el nivell de l’ensenyament, no es barrejaran infants de diferents cursos, i per tant, l’oferta s’anirà ampliant a cursos superiors amb els anys o en quan hi hagi un mínim d’alumnes per conformar grup. Actualment s’ofereix 1r i 2n.

CORAL- ACTIVITAT INCLUSIVA: S’oferiran dos grups; un de 1r, 2n i 3r, i l’altre de 4rt, 5è i 6è. El mes de novembre serà obert a tothom! Així tots els infants podran provar si els agrada i engrescar els seus companys. Els alumnes matriculats al conjunt coral tenen l’opció d’assistir a les classes que l’EMAC ofereix els dissabtes sense cost (en un calendari quinzenal que se us farà arribar).

COMBO- ACTIVITAT INCLUSIVA: Dirigides a infants que ja toquin un instrument o cantin i vulguin expressar-se en grup de 5 a 12 integrants. S’ofereixen a infants de 3r a 6è.

ORQUESTRA I BIG BAND: Els infants que ho vulguin podran tenir apuntar-se a les extraescolars d’orquestra o la Big Band de l’EMAC, impartides a l’EMAC, consultar imports i horaris.

Formulari d’inscripció música 19-20

 

Música al migdia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s