La Bibliopati ja camina!

Posted on

Una invitació a la lectura durant l’espai de migdia

Carretó de la Bibliopati

Des de principis d’octubre el carretó de la Bibliopati, ple de llibres ben variats i atractius, recorre els patis de l’escola en el temps de migdia. D’aquesta manera els nens i nenes que es queden a dinar gaudeixen llegint, mirant il·lustracions, compartint llibres o escoltant com d’altres llegeixen.

Amb la venda de llibres usats que es va dur a terme el curs passat, es van adquirir llibres nous, ben atractius i diversos per a la col·lecció de la Bibliopati. L’equip de monitors del migdia s’hi ha implicat i en porta la gestió i l’animació per tal que els infants la rebin amb entusiasme i se la facin seva.

Nascuda de la iniciativa d’algunes famílies i de l’equip de monitors, la Bibliopati pretén diversificar les propostes de lleure durant la franja del migdia amb l’objectiu de contribuir a fomentar l’hàbit lector als infants. Fent presents els llibres en un escenari on no és habitual trobar-los, augmenten les oportunitats d’apropar-s’hi i de sentir-se convidat a la lectura.

Esperem que ben aviat la Bibliopati es consolidi com una activitat més de l’espai de migdia, que creixi i faci molts quilòmetres pels patis del Bogatell!

Gaudint de la Bibliopati
Gaudint de la Bibliopati
La Bibliopati a infantil
La Bibliopati a infantil

 

 

 

 

 

 

 

Fem Bibliopati, fem Bogatell!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s