TALLER TEATRE SOCIAL I FEMINIST

Posted on Updated on

Benvingudes i benvinguts,
Som la Lileta del Poblenou (Xarxa d’AFAs del Poblenou per una Educació Feminista) i ens adrecem a famílies i infants de 6è de primària i 1r d’ESO del barri del Poblenou per presentar-vos una activitat de teatre-social feminista que es realitzarà pròximament al barri.
La Lileta del Poblenou som una xarxa d’AFAs d’escoles i instituts del barri que treballem per garantir una educació en equitat de gènere. Amb aquesta finalitat estem treballant en diferents activitats com la que us volem presentar a continuació. L’activitat la realitzarà Averlasailas: Teatro de lo posible, guardonades per l’Ajuntament de Barcelona amb el XII Premi 25 de Novembre, per una Barcelona lliure de violència masclista.
L’activitat està finançada per l’Ajuntament de Barcelona.cartell-A3-taller-teatre-lalileta-imprimir
A continuació trobareu informació sobre l’activitat, l’enllaç d’inscripció i adjuntem el cartell de l’activitat per si voleu imprimir-lo i fer difusió al vostre centre.
ACTUEM PEL CANVI! TALLER DE TEATRE SOCIAL I FEMINISTA 
En aquest taller treballarem, a través del teatre i la creativitat, entorn de les relacions saludables i els rols igualitaris i no estereotipats. Fent que les nenes i nens siguin els protagonistes de les seves pròpies històries, treballarem des d’una perspectiva feminista.
Les sessions es duran a terme cada DILLUNS de 18h a 19:30h d’octubre a març (en funció de quan comenci el grup això pot tenir alguna variació)
FASES 
– Coneixença i cohesió grupal
– Anàlisi dels rols i estereotips de gènere i activació de situacions que volem transformar.
– Creació col·lectiva d’una peça de Teatre Fòrum
METODOLOGIA
La Metodologia de tot el procés serà participativa i transdisciplinar (diferents llenguatges artístics). La creació col·lectiva de la peça de teatre es farà a partir del que porta el propi grup (temes, interessos, projeccions de futur,…). Utilitzarem tècniques teatrals del Teatre de l’Oprimit (Teatre Fòrum, Teatre Imatge) i d’altres disciplines artístiques.
ENLLAÇ AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:
Para

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s