ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 18-19

Posted on Updated on

Benvolgudes famílies,

Tot seguit us adjuntem el full d’inscripció a les activitats extraescolars, casals de matí i tarda per al proper curs 2018-2019. Per formalitzar la matrícula podeu enviar el full d’inscripció per correu electrònic a afa@escolabogatell.cat o bé deixar-lo a la seu de l’AFA.

Les activitats que s’ofereixen es plantegen en general per a grups de entre 12 i 15 nens i nenes, amb algunes excepcions segons l’activitat. Si no hi ha uns mínims per grup, l’AFA es reserva la possibilitat d’anul·lar o reestructurar l’horari per tal que l’activitat no resulti deficitària.

La matrícula romandrà oberta des del dijous 21 de juny al divendres 13 de juliol.

Recordeu que per matricular-se a les activitats extraescolars i casals cal ser soci de l’AFA.

!  Les activitats extraescolars començaran el 17 de setembre i finalitzem el 21 de juny. Per poder començar el 17 de setembre s’ha d’enviar l’inscripció abans del 14 de juliol.

Música: Per tal d’organitzar els grups de nens i nenes que fan instrument a l’escola de música us demanem que, si ja vau fer l’activitat l’any passat, ens digueu si voleu continuar a la mateixa hora; en aquest cas podeu conservar l’horari el proper curs 2018-2019. Els nens i nenes que comencen aquest any o els que vulguin canviar l’horari ens heu de dir dues o tres opcions de les que s’ofereixen. Organitzar aquests grups és una tasca complexa i demanem la vostra col·laboració.

Natació: és fa al poliesportiu Nova Icària, en el full adjunt trobareu dies i horaris, els alumnes aniran a peu acompanyats per els seus monitors i tornaran a l’escola al voltant de les 18.00 h, places limitades, rigorós ordre d’inscripció.

PIM PAM PUM, famílies!!!: Sessió setmanal d’una hora. Cada setmana una família serà l’encarregada de proposar i organitzar el joc, taller o activitat. L’objectiu és crear un espai on els pares comparteixin amb els seus fills un temps de joc i alhora van coneixent les altres famílies. Tots els nens participants han d’estar acompanyats d’un adult soci de l’AFA. (Iniciarem l’activitat a l’octubre, així donem temps als nostre petits)

Robòtica: quart any de realització, activitat que fomentarà la creativitat, autonomia i sentit analític dels nens a través del joc i la tecnologia.

Jumping Clay, els alumnes de 5è i 6è pujaran un esglaó en aquesta interessant activitat amb “Character Clay”, curs de modelatge avançat que combina il·lustració i modelatge. Durant el curs passarem del disseny en 2D a la creació en 3D dels nostres personatges. “Dissenya i modela els teus personatges en tres dimensions”

https://ampaescolabogatell.wordpress.com/activitats-extraescolars/taller-darts-plastiques/

SCOOTER: Activitats que és farà a les instal·lacions de l’Institut Icària, s’ofereix a nens/es de 5è i 6è, divendres de 16:30 a 18h. Els monitors/es recolliran als alumnes a l’escola i les famílies haurien de recollir-los directament al pati de l’institut Icària. Nova activitat per gaudir i aprendre noves tècniques sobre rodes.

Novetats:

  • ! Còmic: per alumnes de 3r a 6è, és una disciplina que avarca tant el desenvolupament d’habilitats plàstiques com narratives. Per una banda treballarem tècniques d’il·lustració, utilitzarem diferents eines, materials, papers. Potenciarem la imaginació i l’expressió de les idees creant personatges, ambients, situacions…Treballem diferents tècniques d’il·lustració (Creació de personatges, expressions facials, creació d’escenes, etc.) i ens introduïm al còmic creant un guió i una història que acabarem a final de curs.
  • ! Francès, “Il était une fois”, proposa una activitat lúdica en francès per jugar, cantar, aprendre a llegir i escriuré en francès. Treballarem les temàtiques de les temporades i les festes tradicionals francòfones. Farem servir llibres en francès adaptats a les diferents edats, jocs de cartes i taula, cançons tradicionals. Per els més petits finalitzarem la sessió amb un dibuix o manualitat relacionat amb la temàtica tractada.
  • ! Mini- voleibol, s’ofereix els dilluns de 16:30 a 18h. Es realitzarà a la pista de basquet. Podran realitzar l’activitat paral·lelament dos grups (1r a 3r) i (4t a 6è) amb un màxim de 12 nens/es per grup. És faran partits amistosos puntuals al llarg de l’any contra altres escoles que fan la mateixa activitat.

ALTRA INFORMACIÓ

  1. Horari de l’AFA fins l’inici de curs

De 9 a 11 h des del 25 de juny fins al 13 de juliol; de 9 a 14 h del 3 al 7 de setembre.

2.Recordeu que el curs comença el dimecres 12 de setembre.

3.Menjador i espai de migdia

Recordeu que cal que formalitzeu l’alta per a aquest servei en cas que no hagueu estat usuaris del menjador durant el mes de juny de 2018. Si heu estat usuaris del menjador durant el mes de juny de 2018 es donarà per renovada l’alta automàticament per al proper curs 2018-19.

  1. Agendes escolars.

Agendes: repartirem les agendes el primer dia de classe, i carregarem l’import al rebut bancari d’octubre, les famílies que excepcionalment paguen els rebuts de l’AFA en efectiu, hauran de passar per l’AFA per pagar i recollir l’agenda.

Recordeu que les agendes són obligatòries de 1r a 6è. (Disponibles a la seu de l’AFA a l’1 de setembre)

Demanem La vostra Col·laboració

La gestió de les activitats extraescolars, així com dels casals de matí i tarda i de l’espai de migdia és, com sabeu, una tasca complexa i prou important perquè es faci de la millor manera possible. Vosaltres, pares i mares, ens podeu ajudar molt en aquesta tasca. Com?

  • Compliu els terminis de matriculació que s’estableixen.
  • Consulteu la normativa que adjuntem.
  • L’única forma de pagament dels serveis que ofereix l’AFA és per domiciliació bancària.

Molt important: s’ha d’omplir el full de les dades bancàries, en el cas de canvi en el número de compte, no serà necessari si són les mateixes.

Podeu passar per l’AFA, enviar-nos l’actualització per correu electrònic a  afa@escolabogatell.cat

  • Feu-vos socis actius de l’AFA!. És molt important que tots hi participeu per poder organitzar i gestionar els projectes que té l’associació. Comptem amb vosaltres perquè els nostres fills i filles tinguin una escola cada dia millor.

 

Per a més informació sobre les activitats, indumentària i el material que cal portar, podeu consultar el web de l’AFA: https://ampaescolabogatell.wordpress.com/

Gràcies i bon estiu a tothom!!!

Junta AFA Bogatell                                 

Barcelona, 21 de juny de 2018

Normes activitats extraescolars 18

act-18-19

-Full música Act música 18-19

Modelo_orden_domiciliacion_CORE_C50-1

Molt important: s’ha d’omplir el full de les dades bancàries, en el cas de canvi en el número de compte, no serà necessari si són les mateixes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s