LECXIT, lectura per a l’èxit educatiu també al Bogatell

Posted on Updated on

Ep famílies, s’acosta Sant Jordi, el dia del llibre (i de la rosa, és clar!)

Per això volem compartir amb tots vosaltres el projecte LECXIT, lectura per a l’èxit educatiu, que des de fa un parell de mesos hem endegat des de l’AFA.

LECXIT és un programa que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.

A l’escola hem creat un espai de lectura després de l’horari escolar on alumnes de 4t a 6è comparteixen amb dues voluntàries moments de lectura i de conversa que els ajuden a consolidar els seus aprenentatges i a incrementar les seves competències lectores. Gràcies a les voluntàries Anna Maria i Marga, dues nenes i un nen de l’escola s’endinsen cada setmana en noves aventures i coneixements llegint i fent activitats relacionades amb la lectura.

A més de la col·laboració de l’AFA i l’escola, comptem amb la participació de la Biblioteca Xavier Benguerel, que ens facilita cada mes uns lots de llibres i revistes molt ben triats. Esperem que el curs vinent puguem comptar amb més voluntaris per ampliar el programa a d’altres nens i nenes de l’escola, així que al setembre farem una nova crida de voluntaris. Estigueu alerta!

I recordeu, que un dels secrets per contagiar el gust per la lectura, és que nosaltres llegim i que els llegim llibres a les nostres criatures. Així que per Sant Jordi, a més de comprar llibres, llegim-los plegats!

Bona diada de Sant Jordi i bona lectura a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s