“FESTA ESPORTIVA BOGATELL”

Posted on Updated on

Benvolgudes famílies,

Ja falta poc per la Festa Esportiva de l’Escola Bogatell, dissabte vinent de 9 a 15 hores!

Us informem d’algunes NOVETATS IMPORTANTS:

– S’han hagut de fer alguns petits canvis als horaris dels partits. Si us plau, consulteu el programa adjunt i mireu si us afecten.

– Hem preparat una sèrie de jocs per a tots els nens i nenes, facin o no activitats esportives a l’escola, i guanyaran petits obsequis gràcies a diferents famílies i col·laboradors.

– També hem preparat una rifa que tindrà com a premi un FANTÀSTIC SOPAR PER A DUES PERSONES A “Wall 57” , gràcies a Fabulous. Els tiquets per participar es poden comprar a 1 Euro aquesta setmana a la seu de l’AMPA o directament el dia de la festa. La recaptació ajudarà a cobrir les despeses de la pròpia festa. Animeu-vos a participar!

 

– NO TENIM VOLUNTARIS/ES SUFICIENTS per totes les tasques previstes. Des de la Comissió Organitzadora fem una crida a les famílies per tal que ens digueu la vostra disponibilitat horària per a les diferents tasques organitzatives: distribució dels esmorzars, personalització dels diplomes, recollida de material, supervisió de jocs i activitats paral·leles, megafonia, etc.

– Enguany hi haurà una medalla per activitat esportiva realitzada durant el curs (altres anys ha estat una medalla per nen/nena, independentment del nombre d’activitats que realitzes). En cas que el vostre fill o filla no pugui participar i rebre la medalla el dia de la festa, aquesta li entregarà el monitor la setmana següent (el dia de l’activitat). Per raons d’organització, no es podrà fer entrega el dia de la festa fora de l’horari d’entrega de medalles.

Esperem la vostra participació activa!!!

Comissió organitzadora.

okOK_FESTA ESPORTIVA 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s