Notificació dels mossos d’esquadra sobre denuncies d’estafa.

Posted on

Benvolgudes famílies. Us adjuntem un comunicat dels mossos d’esquadra on informen d’estafes produïdes en les darreres setmanes i del que demanen que es faci màxima difusió.

 

La estafa consisteix en falsos segrestos de menors pels que es demana un rescat.

 

La recomanació dels Mossos, en cas de trobar-se en aquesta desagradable situació, es intentar localitzar al nen (trucant a l’escola si es en horari escolar) i avisar tot seguit al 112.

 

Salutacions.

 

Comunicat dels Mossos:

Bon dia,

En el decurs de les últimes setmanes, el Cos de Mossos d’Esquadra ha rebut diverses denúncies d’estafa amb motiu de falsos segrestos de menors.

El modus operandi d’aquest nou fet delictiu s’inicia mitjançant una trucada telefònica en la que l’estafador, normalment un home, comunica que el fill del receptor de la trucada està segrestat. Posteriorment indiquen un lloc concret per tal de fer efectiu el pagament del rescat o sol·licita que es faci una transferència bancària, quan el suposat segrest no s’ha portat a terme en cap moment.

Es tracta d’un nou modus operandi del qual també s’ha fet difusió a traves dels mitjans de comunicació i com podreu comprovar, també al facebook del CME: https://www.facebook.com/mossoscat/photos/a.10150470495134437.381971.282039604436/10153075855324437/?type=1&theater

Es per tot això que us sol·licitem que feu la màxima difusió entre els pares i mares dels vostres centres, podent facilitar el facebook del Cos de Mossos d’Esquadra com a font fiable d’informació.

Atentament,

 

Anahí Vazquez  i Chus Cuevas

Agents

Oficina de Relacions amb la Comunitat

ABP Sant Martí

Regió Policial Metropolitana Barcelona

Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s