A punt per celebrar el Carnestoltes!

Posted on

Ep famílies, això ja s’acosta!IMG-20150208-WA0002

Recollida de disfresses al menjador de l’escola

  • dijous 12 de 16:30 a 18:30
  • divendres 13 de 16:30 a 18:30

Si no hi podeu anar personalment, podeu delegar a una altra persona la recollida. L’important és que prèviament hagueu pagat la disfressa i detallat a l’AMPA el nombre de disfresses d’adult i de nen o nena que necessiteu cada família.  Com muntar la disfressa.

Tots fem falta, tant per passar-ho bé com per fer possible la comparsa del Bogatell a la Rua…

Us animem a col·laborar  en el muntatge i desmuntatge del camió, tal com es detalla en el programa d’actes per dissabte dia 14:

– 11 h del matí vine a decorar el camió al pati de l’escola!

carnestoltes_poblenou15

Entre tots farem del camió el vehicle més supergalàctic i megamodern, digne dels superherois del Bogatell. Veniu, el camió us necessita!

  • Entre les famílies que participin en la decoració del camió se sortejarà la possibilitat de pujar al camió en primer torn (de 15 a 20 places).
  • Els nens que vinguin dissabte matí poden fer-ho disfressats del que vulguin i jugar al pati de l’escola.

– 16:30 h: ens trobem a Rambla del Poblenou / Pere IV per incorporar-nos a la rua.

La nostra comparsa és la número 15 i ben segur que identificareu el camió, ai, perdó!, el vehicle supergalàctic i megamodern dels superherois del Bogatell.

– 17 h: inici de la rua

Recorregut: Rambla fins a Doctor Trueta, després torna a enfilar Rambla amunt fins al carrer Pallars per anar a Can Felipa. A l’alçada de la rodona del Casino hi haurà els jutges que voten la millor comparsa.

– 19 h: fi de la rua

Lectura del pregó del Rei Carnestoltes, lliurament del guardó del concurs de cartells i proclamació del Rei Carnestoltes 2016.

-19:15 h: desmuntatge del camió

Calen voluntaris per ajudar a desmuntar la decoració del camió, l’equip de so i retornar el material a l’escola. Contacteu amb carnestoltesbogatell@gmail.com deixant nom i núm. de Whatsapp. Què tal una cerveseta fresca per tots els col·laboradors?

– 19:30 h: festa de cloenda

Animació infantil amb discoshow, barbacoa (per qui vulgui portar carn per coure-la), servei de bar i música fins altes hores de la nit.

ATENCIÓ: Tots els nens i les nenes que participen a la rua han d’anar acompanyats per un adult que se’n fa responsable durant tota la rua. Hi haurà un servei d’ordre format per mares i pares de l’escola per vetllar per la seguretat de tots, vigilar que ningú no s’acosti massa a les rodes del camió, etc. Cal que feu cas de les indicacions que donin aquestes persones que aniran degudament identificades.

Entre tots farem que la festa sigui un èxit!

150202_bogatell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s