Assemblea Extraordinària per a renovació de càrrecs de la Junta de l’AMPA

Posted on

Benvolguts/des socis i sòcies de l’AMPA,

 

El dilluns 15 de desembre, a l’assemblea ordinària anual de l’AMPA, no es va poder renovar renovar la Junta per manca de candidatures. De les deu persones que van assistir a l’assemblea, a part dels integrants de la Junta actual, cinc ja havien format part amb anterioritat de la Junta, tres són delegades de curs i/o vocals o totes dues coses alhora, i les dues restants no podien incorporar-se a la Junta per raons diverses de tipus personal.

 

Actualment, l’AMPA té 309 socis. Tots i cadascun d’aquests socis, tots vosaltres, sou l’AMPA. Per això sorprèn i decep el baixíssim nivell de participació i d’implicació de les famílies que formeu l’AMPA en l’òrgan de govern, la Junta, que permet, entre altres coses, que els nostres fills i filles estiguin ben atesos a l’hora de dinar, realitzin activitats extraescolars, vagin de colònies i facin casals d’estiu. Res de tot això no és possible sense una Junta, i no ho serà amb una Junta en funcions com l’actual. Per això convoquem una assemblea extraordinària pel dilluns 22 de desembre a les 19 h al menjador de l’escola Bogatell,  c/ Ramon Turró, 74-76, amb un únic punt de l’ordre del dia: la renovació dels càrrecs de la Junta.

 

L’AMPA, que sou vosaltres, necessita persones que s’impliquin com a membres de la Junta. Formar-ne part dóna la possibilitat de conèixer de molt a prop la vida diària de l’escola, participar-hi, prendre iniciatives i proposar sol·lucions, ajudar a millorar de manera molt directa tant les activitats que presta l’AMPA com les condicions en què es duen a terme, sempre en benefici dels nostres fills i les nostres filles.

 

Si us preocupa la dedicació que suposa formar part de la Junta de l ́AMPA heu de saber que qualsevol pare o mare pot formar-ne part, no cal cap mena de formació especial i, encara que es necessita una mica de temps i d’interès, gairebé qualsevol persona pot compaginar-ho amb els horaris laborals i familiars habituals.
 

Penseu que l’AMPA no és res més que la suma de tots plegats, i que tota l’activitat que desenvolupa no seria possible sense la participació desinteressada dels pares i les mares. Tant si ja hi participeu activament com si no ho feu encara, pregunteu-vos si us hi podeu implicar més. És el moment. Ens veiem dilluns.

 

Cordialment,

 

Junta de l’AMPA, en funcions

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s