FESTA ESPORTIVA 2015. La realització de la tercera edició DEPÈN DE TU!!

Posted on Updated on

Benvolgudes famílies,

Volem repetir la Festa Esportiva de final de curs? Doncs ens hem de posar en marxa ja i anar pensant en la seva organització. Per fer-ho, formarem una Comissió Organitzadora que comenci a proposar i a treballar-ne els diferents aspectes:  organització general, programa d’activitats, novetats, premis, recerca de patrocinadors, logística, etc.
Com veieu, hi ha diferents àmbits per treballar i moltes feines a fer. Per aquest motiu, cal que aquesta Comissió Organitzadora la formin un bon nombre de pares i mares que s’hi impliquin des del començament.
Us animem a enviar-nos abans del pròxim dilluns dia 15 de desembre un correu electrònic a ampaceipbogatell@gmail.com amb les vostres dades i la vostra disponibilitat (quins dies de la setmana i en quines hores us va millor participar-hi). Si el nombre d’interessats és suficent per constituir la Comissió, al mes de gener   es convocarà la primera reunió. En cas contrari, no podrem constituir la Comissió ni, per tant, celebrar la tercera edició de la Festa Esportiva!
APUNTEU-VOS-HI!!!

Recordeu que, com en edicions anteriors, aquesta festa serà la culminació de tot un curs en què els nostres fills/es han treballat amb molta il·lusió i esforç les diferents disciplines esportives.

Volem que aquesta sigui una festa participativa, oberta a totes les famílies.
ANIMEU-VOS A COL·LABORAR-HI PERQUÈ LA FESTA ESPORTIVA SIGUI TOT UN ÈXIT.
Cordialment,
Junta AMPA Bogatell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s