Benvinguda i informació del curs

Posted on Updated on

Benvolgudes famílies,

Què fa l'AMPA?
Què fa l’AMPA?

Us donem la benvinguda i alhora us transmetem de nou el nostre desig de poder comptar amb la vostra col·laboració per a aquest proper curs 2014-2015 que tot just ara comença.

Tot seguit us informem de diverses qüestions importants referents als diferents serveis i activitats, als horaris i al funcionament general de l’AMPA Bogatell per a aquest curs vinent.

L’AMPA Bogatell és l’Associació de Mares i Pares de l’escola que treballa en benefici de l’alumnat, com a complement i suport a la tasca educativa del centre.

L’AMPA gestiona totes les activitats i serveis que transcorren fora de l’horari lectiu, des de les 7’30 del matí, amb el servei d’acollida, fins a les 18’30 de la tarda, amb les activitats extraescolars i el casal de tarda, inclòs l’espai de migdia, amb el servei de menjador.

Treballa en coordinació amb l’Equip Directiu i el Professorat amb l’objectiu de facilitar la tasca docent i incidir positivament en els resultats educatius dels nostres fills i filles.

En aquesta feina hi hem de participar tots els pares i mares. Actualment som 305 famílies associades que representen un total de 407 alumnes, és a dir un 90% de tot l’alumnat

Trobareu més informació al document adjunt i també a la web: quotes, reunions, casals, extraescolars, menjador.

Per si necessiteu un cop de mà a l’hora d’encarar la tornada a l’escola, aquí teniu lectures per petits i grans.
Anem a l’escola!

L’AMPA la fem entre tots, així que les vostres idees, iniciatives, suggeriments i ganes de fer coses per la vida escolar i extraescolar de les vostres criatures, a l’AMPA trobaran el camí.

Bon curs a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s