Festa Esportiva Bogatell 2014

Posted on Updated on

Benvolgudes famílies,

Dissabte passat vam celebrar per segon any consecutiu la Festa Esportiva del Bogatell i, un cop feta la valoració a la darrera reunió de l’AMPA, volem donar les gràcies a tots els qui la vau fer possible, amb col·laboracions puntuals o com a voluntaris.

Festa esportiva 2014

Mirant enrere, ens adonem que vam fer un munt de coses, encara més que l’any passat, amb l’objectiu que els nostres infants s’ho passessin d’allò més bé!

Aquesta festa va ser un èxit, entre d’altres raons, perquè els vocals encarregats, en Jordi Moliner i en Marc Iranzo, hi van dedicar moltes hores; perquè el poliesportiu Nova Icària ens va deixar dues porteries i vam tenir gent per recollir-les; perquè algunes famílies ens van proporcionar material (sucs per als esmorzars, begudes a bon preu, obsequis per regalar als participants de la gimcana, etc.); perquè els monitors i les monitores de totes les activitats s’hi van abocar de manera totalment voluntària. A Xavi Redón, Elvira Blasco, Pere Iborra, Roger Mateus, Júlia Plasencia, Sergi Hernández, Sergi García, Alfons Jerez, Mireia Frances, Paula Verdaguer, Carol Sampietro, Aroon Ajuoku, Carles Torres, Jaume Montolio, Marina Barros, Carla Álvarez i Carlos Acuña, a tots ells, moltes gràcies per tot! Sense vosaltres no hauria estat possible.

La festa també va ser possible perquè vam tenir mares i pares voluntaris per al servei de bar, per a la megafonia, per a la gimcana, per a la recollida del material, etcètera, etcètera. A tots ells i elles, els donem les gràcies.

Gràcies també a totes les famílies que hi van participar, per l’esperit lúdic i festiu que tothom va mostrar, i molt especialment a les famílies d’Infantil que van organitzar una festeta d’allò més divertida al pati de parvulari.

Repetir l’experiència l’any que ve, com us podreu imaginar, dependrà de si ens animem tots a col·laborar des d’un inici. Amb la finalitat que l’organització no recaigui sempre en uns pocs i que totes les tasques a fer puguin ser repartides, constituirem una comissió organitzadora. Dependrà de tots nosaltres que el projecte tiri endavant!

Cordialment,

Junta de l’AMPA

PD: Estem recollint fotografies de la Festa Esportiva. Si vau fer fotos, col·lectives o individuals, i ens les voleu fer arribar, poseu-vos en contacte amb l’AMPA per telèfon o correu electrònic. Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s